tatuaj sprancene

Tatuaj Sprancene

Pentru detalii click aici

spacer
contur buze

Contur Buze

Pentru detalii click aici

spacer
contur ochi

Contur ochi

Pentru detalii click aici

spacer
epilare

Epilare Definitiva IPL

Pentru detalii click aici

spacer
promotii ania stil

Promotii Ania Stil

Pentru detalii click aici

promotii

Tatuaj Sprancene - Istoric

Tatuajul cosmetic Istoric Incepand din 1984 se deschide o noua etapa a machiajului professional. Tatuaj cosmetic, tatuaj semipermanent, machiaj semipermenent, micropigmentare, dermopigmentare sunt denumiri ce se intalnesc pentru a defini o noua tehnica de machiaj profesional. In general, machiajul este o metoda de infrumusetare ,dar in multe cazuri poate fi si o varianta de corectie a unor imperfectiuni . Un machiaj correct executat pune in valoare mult mai bine frumusetea chipului, dar necesita mult timp .

Corectia sprancenelor, conturul ochilor, conturul buzelor sunt operatii de machiaj care cer multa indemanare si totodata mult timp pentru a fi executate corect. Toate acestea pot fi suplinite cu succes de un tatuaj . Acest tatuaj cosmetic inlocuieste creionul sau fardul de sprancene, creionul de ochi sau creionul pentru conturul de buze, fiind un machij delicat si foarte natural. Inca de la inceput machiajul semipermanent a reprezentat o adevarata revolutie , sccesul inregistrat a fost imediat. Idealul pentru femeile , care visau la sprancene fara cusur, la un contur al buzelor mai accentuat sau la un machiaj al ochilor, care sa reziste pe parcursul intregii zile se implinise. Inca de la lansare , redesenarea sprancenelor , gratie machiajului semipermanent a fost cea mai solicitata tehnica. Ea pune in valoare liniile naturale si da armonie fetei.

Metoda este foarte utila pentru persoanele care au sprancene rasfirate , dar si pentru cele care poarta ochelari si nu se pot pensa singure. Acest machiaj este apreciat si de sportive. Ele vor putea sa-si pastreze o linie perfecta a sprancenelor pe tot parcursul activitatilor pe care le practica: dans, inot, tennis etc. Machiajul semipermanent poate ascunde o cicatrice, sa recreeze sprancene pierdute in urma chimioterapiei sau prin alopecie permanenta. Machiajul cosmetic nu este un tatuaj veritabil , dar se poate spune ca este un derivat al acestuia. Tatuajul permanent presupune introducerea in piele adanc( in derm) a unor pigmenti de diferite culori cu ajutorul unor aparate de tatuat mari si puternice.

Tatuajul semipermanent presupune introducerea in piele dar in straturile superficiale( in epiderm) tot a unor pigmenti de diferite colori, tot cu un aparat de tatuat, dar mult mai mic si mai putin puternic decat aparatul de tatuaj permanent. In concluzie, diferenta dintre cele doua tatuaje consta in adancimea si agresivitatea cu care este introdus pigmentul in piele.

© 2012 Ania Stil - Salon de infrumusetare.  Web Design | Creare Site Web | Creare Magazin Online - Webdash.ro Agency