Ce-ar fi daca in fiecare dimineta ai arata fresh si nu ar mai fi nevoie sa iti refaci mereu machiajul? Scopul precis al machiajului semipermanent este acela de a scoate in evidenta frumusetea fiecarei femei prin retusuri cosmetice delicate care sa o avantajeze.
Exista o diferenta mare intre machiaj permanet si semi-permanent, cel de-al doilea reprezentatnd cea mai buna metoda de a economisi bani si timp.

Ce este machiajul semi-permanent?
Un machiaj semipermanent este o metoda de tatuare a pielii cu pigmenti, care se introduc in straturile superioare ale pielii si care raman in piele o perioada determinata. De regula un machiaj semi-permanent realizat de un cadru medical instruit in acest domeniu poate dura intre 3 si 5 ani. Pigmentarea pielii cu pigmenti naturali este bine tolerata de cliente si nu prezinta reactii adverse majore.

Cui i se adreseaza machiajul semi-permanent?
Teoretic de acest tratament pot benficia toate femeile indiferent de varsta. Daca unul din urmatoarele caracteristici va caracterizeaza atunci machiajul semi-permannet este cea mai buna solutie:
* celor cu ten sensibil care nu suporta machiajul obisnuit;
* doresc sa-si contureze trasaturile fetei intr-un mod armonios, nicidecum vulgar;
* poarta lentile de contact sau ochelari, sufera de cataracta;
* persoanelor care au nevoie de reconstructii la nivelul fetei;
* persoanelor care au nevoie de camuflari post-operatorii de cicatrici, arsuri, chimioterapie.