tatuaj sprancene

Tatuaj Sprancene

Pentru detalii click aici

spacer
contur buze

Contur Buze

Pentru detalii click aici

spacer
contur ochi

Contur ochi

Pentru detalii click aici

spacer
epilare

Epilare Definitiva IPL

Pentru detalii click aici

spacer
promotii ania stil

Promotii Ania Stil

Pentru detalii click aici

promotii

Epilare Definitiva IPL

Lumina intens pulsata este o noua si promitatoate tehnologie cu aplicatii multiple in estetica medicala: epilare progresiv definitiva, tratarea leziunilor vasculare, pigmentare si a acneei. Efectele sunt dintre cele mai bune, iar reactiile adverse sunt minime! 

IPL (intense pulsed light) sau lumina intens pulsata este una dintre cele mai promitatoare tehnologii in estetica medicala. Istoria a inceput sa se scrie in urma cu mai multe decenii, atunci cand a fost observata pentru prima data actiunea luminii puternice asupra firului de par. De atunci tehnologia a avansat foarte mult, pentru ca in ziua de azi IPL-ul, ruda laserului, sa isi gaseasca utilitatea in multe probleme dermatologice. 

Principiul de actiune este asemanator cu cel al laserului: emiterea unui puls luminos foarte intens care este absorbit de diferite structuri ale pielii. Tehnica IPL Slimartinsa permite selectarea anumitor lungimi de unda ce actioneaza specific pe diferitele structuri (vasele de sange, firul de par, colagenul, glandele sebacee). Lumina odata absorbita este tansformata in caldura care produce distrugerea acestor structuri. 

Tehnica IPL are aplicatii multiple. Poate fi folosita pentru indepartarea definitiva a firelor de par(epilare progresiv definitiva), pentru tratarea acneei, a leziunilor pigmentare sau vasculare, pentru reintinerirea pielii (photo rejuvenation). 

Avantajele sunt numeroase. In primul rand este o procedura nedureroasa, minim invaziva. Nu exista riscul de a dezvolta cancer de piele. Eficienta a fost dovedita in cadrul a numeroase studii clinice, avand aprobare din partea FDA (Food and Drug Administration). Riscul de aparitie a reactiilor adverse (senzatie de intepatura sau caldura locala ,eritem, bule sau flictene, hipo- sau hiperpigmentari tranzitorii) este mic. Nu necesita foarte multe precautii. Ca pentru orice alta procedura, exista si contraindicatii: sarcina, consumul unor medicamente fotosensibilizante, antecedente de cicatrizare defectuoasa sau de cancere de piele, afectiuni inflamatorii in zona tratata, prezenta de nevi, tatuaje, machiaj semi-permanent in zona tratata, boli fotosensibile. 

© 2012 Ania Stil - Salon de infrumusetare.  Web Design | Creare Site Web | Creare Magazin Online - Webdash.ro Agency